* Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *
| Автор |
Съобщение |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 20:50
Преди и аз мислех по подобен начин, но не е точно така - отборите, заели второ и трето място в топ 5 първенствата, са доста по-силни от шампионите на останалите държави и заслужават да играят в подобен турнир. В крайна сметка предпочитам да гледам мачове на Арсенал, Рома, Левркузен и т.н., отколкото на Висла, Дебрецен, Номе и тем подобни шампиони. По-скоро Лига Европа трябва да се ограничи, че сега куцо и сакато участва и качеството на турнира преди 1/4 финалите е доста ниско.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 20:54
Дори и да се върне старият формат, няма да се наслаждаваме на старите романтични времена. Правилото Босман и трудовото законодателство на ЕС плюс някои други съдебни решения позволиха на богатите клубове да купуват много по-голям брой качествени чужденци и по този начин да изсмукват талантите на другите отбори, които по този начин са лишени от възможността да са конкурентни на баровците.
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 20:55
Шифтър, ти кой набор си?
 |
|
Shifter
(Thug Slugs)
Регистриран на: 22.07.2012 14:22 Мнения: 3112 Местоположение: София
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 21:32
 |
|
ReZo
(New Mersey Razors)
Регистриран на: 05.06.2012 23:27 Мнения: 2718 Местоположение: planet earth
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 22:38
Братленце, виждаш ми се леко загубен, или в Мъдото безнадеждно може би си влюбен Мен ако питаш, направо си е равносилно, Недей ми се пени и гледа дебилно На мен викаш лузър, а всъщност ти си цървул, Къде видя да пиша нещо за Ливърпул Наглото Мъдо отдавна е разкрито, Основно си е лае и все на някой е сърдито... А ти вместо да му лижеш португалската патка, огледай се и виж, всички смятат те за шматка ! ......... Шах и мат Аре отивай да си лягаш Балък
_________________ "Истинският джентълмен никога не пита жена за годините, мъж за заплатата и софиянец откъде е..."
|
|   |
|
 |
|
На Враца
(Thug Slugs)
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 01.05.2014 22:46
Виж сега, аз не споря, че в топ 5 първенства, отборите не са много по - добри, но като цяло ми се струва глупаво, най - малко турнирът да се казва Шампионска лига.  Щом е Шампионска лига, трябва да играят шампиони в нея, иначе да я кръстят по друг начин, щото не е нормално това. Иначе и самата Шампионска лига доскучава много напоследък. Според мен трябва да си се върне КНК и в нея да си участват носителите на национални купи, както съм чела по книгите, че е било преди.  Ако ще и отборите да са 4-та дивизия на Англия - спечелил си купа - участваш, ще стане по - екзотично. А и Нотингам са по - добри от Ботев Пловдив да речем ( да не се засягат Ботевистите  ). Относно казаното от Вандома - ясно е , че футболът е много изкривен. И мен ми се ще всички тимове да са като Билбао , но не са.  Чудесно би било да се сложи ограничение на чужденците в отбор - на 3-ма например. Така ще се поизравнят по сила тимовете, парите няма да играят толкова голяма роля и най - важното - ще се стимулират школите, нещо което тотално не се прави. Но това е нещо, което никой от нас няма доживее.  За съжаление живеем във време , в което Бейл струва 100 млн, а след 10г някое циганче ще струва 200 млн, ама какво да се прави .... 
_________________ Fortuna favet fortibus!
Последна промяна На Враца на 01.05.2014 22:49, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
spurs
(Arlito)
|

Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * | 02.05.2014 16:16
Шифтъре, много си противоречиш. Първо казваш, че купата на УЕФА винаги е била някакво смешно второразредно турнирче без никаква стойност, а сега предпочиташ да гледаш отборите, заели второ и трето място в топ 5 първенствата. Че навремето точно тези отбори играеха за купата на УЕФА, ако днес правилата си бяха като навремето, сега за УЕФА щях да играят Челси, Сити и Арсенал от Англия, Реал и Атлетико от Испания (двата финалиста за ШЛ:), Дортмунд, Леверкузен и Шалке от Германия, Милан и Наполи от Италия и т.н. - е нека е смешно турнирче това и да няма стойност спечелването му :)
|
|   |
|
|