Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 21.09.2026 03:59

Отговори на тема  [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11
* Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ * 
Автор Съобщение
(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 20:50

На Враца написа:
Абсолютно, ШЛ е е за шампионите и толкова ...

Преди и аз мислех по подобен начин, но не е точно така - отборите, заели второ и трето място в топ 5 първенствата, са доста по-силни от шампионите на останалите държави и заслужават да играят в подобен турнир. В крайна сметка предпочитам да гледам мачове на Арсенал, Рома, Левркузен и т.н., отколкото на Висла, Дебрецен, Номе и тем подобни шампиони.
По-скоро Лига Европа трябва да се ограничи, че сега куцо и сакато участва и качеството на турнира преди 1/4 финалите е доста ниско.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 20:54

Дори и да се върне старият формат, няма да се наслаждаваме на старите романтични времена. Правилото Босман и трудовото законодателство на ЕС плюс някои други съдебни решения позволиха на богатите клубове да купуват много по-голям брой качествени чужденци и по този начин да изсмукват талантите на другите отбори, които по този начин са лишени от възможността да са конкурентни на баровците.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 20:55

Шифтър, ти кой набор си?

(Thug Slugs)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 21:32

Vendome написа:
Шифтър, ти кой набор си?

1984.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 22:38

Nole написа:
Муахаха, жалък посран лузър! Моу ти е виновен на тебе, че спира баламурниците дето вкархаа 96 гола с Ашли Коул и Томас Калас...

Братленце, виждаш ми се леко загубен,
или в Мъдото безнадеждно може би си влюбен
Мен ако питаш, направо си е равносилно,
Недей ми се пени и гледа дебилно

На мен викаш лузър, а всъщност ти си цървул,
Къде видя да пиша нещо за Ливърпул
Наглото Мъдо отдавна е разкрито,
Основно си е лае и все на някой е сърдито...

А ти вместо да му лижеш португалската патка,
огледай се и виж, всички смятат те за шматка !

.........
Шах и мат
Аре отивай да си лягаш
Балък

(Thug Slugs)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   01.05.2014 22:46

Shifter написа:
На Враца написа:

Преди и аз мислех по подобен начин, но не е точно така - отборите, заели второ и трето място в топ 5 първенствата, са доста по-силни от шампионите на останалите държави и заслужават да играят в подобен турнир. В крайна сметка предпочитам да гледам мачове на Арсенал, Рома, Левркузен и т.н., отколкото на Висла, Дебрецен, Номе и тем подобни шампиони.
По-скоро Лига Европа трябва да се ограничи, че сега куцо и сакато участва и качеството на турнира преди 1/4 финалите е доста ниско.

Виж сега, аз не споря, че в топ 5 първенства, отборите не са много по - добри, но като цяло ми се струва глупаво, най - малко турнирът да се казва Шампионска лига. :-) Щом е Шампионска лига, трябва да играят шампиони в нея, иначе да я кръстят по друг начин, щото не е нормално това. Иначе и самата Шампионска лига доскучава много напоследък. Според мен трябва да си се върне КНК и в нея да си участват носителите на национални купи, както съм чела по книгите, че е било преди. :-) Ако ще и отборите да са 4-та дивизия на Англия - спечелил си купа - участваш, ще стане по - екзотично. А и Нотингам са по - добри от Ботев Пловдив да речем ( да не се засягат Ботевистите :-) ).
Относно казаното от Вандома - ясно е , че футболът е много изкривен. И мен ми се ще всички тимове да са като Билбао , но не са. :-) Чудесно би било да се сложи ограничение на чужденците в отбор - на 3-ма например. Така ще се поизравнят по сила тимовете, парите няма да играят толкова голяма роля и най - важното - ще се стимулират школите, нещо което тотално не се прави. Но това е нещо, което никой от нас няма доживее. :-) За съжаление живеем във време , в което Бейл струва 100 млн, а след 10г някое циганче ще струва 200 млн, ама какво да се прави .... :-)

Последна промяна На Враца на 01.05.2014 22:49, променена общо 1 път

(Arlito)

Отговори с цитат
Мнение  Re: * Шампионска Лига - ПОЛУФИНАЛИ *   |   02.05.2014 16:16

Shifter написа:
На Враца написа:

Шифтъре, много си противоречиш. Първо казваш, че купата на УЕФА винаги е била някакво смешно второразредно турнирче без никаква стойност, а сега предпочиташ да гледаш отборите, заели второ и трето място в топ 5 първенствата. Че навремето точно тези отбори играеха за купата на УЕФА, ако днес правилата си бяха като навремето, сега за УЕФА щях да играят Челси, Сити и Арсенал от Англия, Реал и Атлетико от Испания (двата финалиста за ШЛ:), Дортмунд, Леверкузен и Шалке от Германия, Милан и Наполи от Италия и т.н. - е нека е смешно турнирче това и да няма стойност спечелването му :)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 207 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11