Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
Англия - Италия: някой ентусиаст
| Автор |
Съобщение |
|
ZeppeR
(Синята Лавина)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 15.06.2014 04:01
Чууудно!! Машинки... 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 15.06.2014 09:18
За пореден път заспивам на мача от 01:00. Чудя се как да не заспа преди Аржентина тази нощ. Явно не трябва да се пият бири на мача от 22:00 
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 15.06.2014 09:20
Да взема да позная най-накрая един мач 
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 13105 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Англия - Италия: някой ентусиаст | 15.06.2014 09:42
Добре, че не реших да будувам за този мач. На почивка сме и бях гроги от обиколки, ролъркостъри и какви ли не други атракции, легнах си при 1:1 на Уру-КР и бях събуден посред нощите от концерт клаксони на италианчетата. Ясно ми стана какво се е случило, дори не посегнах към смарта, заспах си пак. Не ме изненадва резултата. Тактически професионалисти са италианците и това винаги им е предимство срещу мухи без глави като англичаните. Предполагах, че Трите Лъва ще дадат газ като за в първа среща и ще ги смажат с бягане, но щом и това не стана не знам какво може да им помогне. Като едното нищо могат да си заминат с геврек към дома.
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 16.06.2014 12:22
С малко закъснение разбрах за очакваната загуба на бритиш хомосекшуълс и като си представя какъв потрес и униние е настанал, съм изключително доволен! Англия е добре да додрапа с клизма до осминафинал, където задължително трябва да отпадне изключително нечестно с нередовен гол в края на мача! В това се изразява до голяма степен и смисъла от световното : )))))
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 16.06.2014 13:09
Ей много хейтъри много нещо, ама както и да е. Няколко думи за мача, не мисля че Англия заслужаваше да загуби, но това е положението. Много слаба игра на защитата, само Джонсън беше горе долу на ниво, останалите трима трагедия, в средата на терена въобще не съм доволен от Джерард и Хендерсън, нищо смислено и креативно, разочарован съм от Уилшир, беше го страх да докосне топката, в нападение Стърлинг и Стъридж се представиха на ниво, Уелбек толкова си може, а от Руни има още много да се желае. Да се надяваме че отбора ще се вдигне и ще победи Уругвай, макар че урусите нищо не показаха в първия мач в атака са доста по опасни от Италия, за мача с Коста Рика нямам притеснения.
Последна промяна oasis на 16.06.2014 13:10, променена общо 1 път
|
|   |
|
 |
|
Vendome
(The Grizzlies)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 16.06.2014 13:25
Защитата беше много зле, колкото до това, защо Англия не играла на висока скорост през по - голямата част от мача, а се подвела по бавното темпо на Италия, ами идете Вие и пробвайте при тези климатични условия да поддържате висока скорост през 70-80% от времето.
 |
|
Бате Петку
(New Mersey Razors)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 16.06.2014 13:46
Абсолютно, важното е на англичаните да им е гадно! : )))
|
|   |
|
 |
|
Нема Значка
(New Mersey Razors)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 16.06.2014 17:09
Абе тоя Джерард много зле веее... подават му и веднага я пуска на най-близкия до него? Тоя какъв халф се води? Офанзивен, дефанзивен? Спомням си преди време как създаваше опасни положения, бичеше тупалки от 30м и беше душата на отбора. Сега се мандоли като путка по терена. Предпочитам Франки 100 пъти повече от тая гнус... аре у лево, лузър нещастен!
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32268 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 17.06.2014 03:56
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 17.06.2014 19:15
 |  |  |  | oasis написа: Ей много хейтъри много нещо, ама както и да е. Няколко думи за мача, не мисля че Англия заслужаваше да загуби, но това е положението. Много слаба игра на защитата, само Джонсън беше горе долу на ниво, останалите трима трагедия, в средата на терена въобще не съм доволен от Джерард и Хендерсън, нищо смислено и креативно, разочарован съм от Уилшир, беше го страх да докосне топката, в нападение Стърлинг и Стъридж се представиха на ниво, Уелбек толкова си може, а от Руни има още много да се желае. Да се надяваме че отбора ще се вдигне и ще победи Уругвай, макар че урусите нищо не показаха в първия мач в атака са доста по опасни от Италия, за мача с Коста Рика нямам притеснения. |  |  |  |  |
А според мен повечко се притеснявай от Коста Рика.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Англия - Италия: някой ентусиаст | 18.06.2014 11:51
 |  |  |  | alessandron написа:  |  |  |  | oasis написа: Ей много хейтъри много нещо, ама както и да е. Няколко думи за мача, не мисля че Англия заслужаваше да загуби, но това е положението. Много слаба игра на защитата, само Джонсън беше горе долу на ниво, останалите трима трагедия, в средата на терена въобще не съм доволен от Джерард и Хендерсън, нищо смислено и креативно, разочарован съм от Уилшир, беше го страх да докосне топката, в нападение Стърлинг и Стъридж се представиха на ниво, Уелбек толкова си може, а от Руни има още много да се желае. Да се надяваме че отбора ще се вдигне и ще победи Уругвай, макар че урусите нищо не показаха в първия мач в атака са доста по опасни от Италия, за мача с Коста Рика нямам притеснения. |  |  |  |  |
А според мен повечко се притеснявай от Коста Рика. |  |  |  |  |
Аз съм сигурен че ако на Англия им е нужна победа срещу Коста Рика ще я постигнат.
|