Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 22.09.2026 06:35

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Англия - Италия: някой ентусиаст 
Автор Съобщение
(Синята Лавина)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   15.06.2014 04:01

Чууудно!!
Машинки...

Изображение

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   15.06.2014 09:18

За пореден път заспивам на мача от 01:00. Чудя се как да не заспа преди Аржентина тази нощ. Явно не трябва да се пият бири на мача от 22:00 ;-)

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   15.06.2014 09:20

tonzos_justice написа:
Италия е фаворит в мача, 2:1

Да взема да позная най-накрая един мач :laugh:

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   15.06.2014 09:42

Добре, че не реших да будувам за този мач. На почивка сме и бях гроги от обиколки, ролъркостъри и какви ли не други атракции, легнах си при 1:1 на Уру-КР и бях събуден посред нощите от концерт клаксони на италианчетата. Ясно ми стана какво се е случило, дори не посегнах към смарта, заспах си пак. Не ме изненадва резултата. Тактически професионалисти са италианците и това винаги им е предимство срещу мухи без глави като англичаните. Предполагах, че Трите Лъва ще дадат газ като за в първа среща и ще ги смажат с бягане, но щом и това не стана не знам какво може да им помогне. Като едното нищо могат да си заминат с геврек към дома.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   16.06.2014 12:22

С малко закъснение разбрах за очакваната загуба на бритиш хомосекшуълс и като си представя какъв потрес и униние е настанал, съм изключително доволен!
Англия е добре да додрапа с клизма до осминафинал, където задължително трябва да отпадне изключително нечестно с нередовен гол в края на мача! В това се изразява до голяма степен и смисъла от световното : )))))

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   16.06.2014 13:09

Ей много хейтъри много нещо, ама както и да е. Няколко думи за мача, не мисля че Англия заслужаваше да загуби, но това е положението. Много слаба игра на защитата, само Джонсън беше горе долу на ниво, останалите трима трагедия, в средата на терена въобще не съм доволен от Джерард и Хендерсън, нищо смислено и креативно, разочарован съм от Уилшир, беше го страх да докосне топката, в нападение Стърлинг и Стъридж се представиха на ниво, Уелбек толкова си може, а от Руни има още много да се желае. Да се надяваме че отбора ще се вдигне и ще победи Уругвай, макар че урусите нищо не показаха в първия мач в атака са доста по опасни от Италия, за мача с Коста Рика нямам притеснения.

Последна промяна oasis на 16.06.2014 13:10, променена общо 1 път

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   16.06.2014 13:25

Защитата беше много зле, колкото до това, защо Англия не играла на висока скорост през по - голямата част от мача, а се подвела по бавното темпо на Италия, ами идете Вие и пробвайте при тези климатични условия да поддържате висока скорост през 70-80% от времето.

(New Mersey Razors)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   16.06.2014 13:46

Vendome написа:
Защитата беше много зле, колкото до това, защо Англия не играла на висока скорост през по - голямата част от мача, а се подвела по бавното темпо на Италия, ами идете Вие и пробвайте при тези климатични условия да поддържате висока скорост през 70-80% от времето.

Абсолютно, важното е на англичаните да им е гадно! : )))

(New Mersey Razors)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   16.06.2014 17:09

Абе тоя Джерард много зле веее... подават му и веднага я пуска на най-близкия до него? Тоя какъв халф се води? Офанзивен, дефанзивен? Спомням си преди време как създаваше опасни положения, бичеше тупалки от 30м и беше душата на отбора. Сега се мандоли като путка по терена. Предпочитам Франки 100 пъти повече от тая гнус... аре у лево, лузър нещастен!

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   17.06.2014 03:56

:devil:

Изображение

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   17.06.2014 19:15

oasis написа:
Ей много хейтъри много нещо, ама както и да е. Няколко думи за мача, не мисля че Англия заслужаваше да загуби, но това е положението. Много слаба игра на защитата, само Джонсън беше горе долу на ниво, останалите трима трагедия, в средата на терена въобще не съм доволен от Джерард и Хендерсън, нищо смислено и креативно, разочарован съм от Уилшир, беше го страх да докосне топката, в нападение Стърлинг и Стъридж се представиха на ниво, Уелбек толкова си може, а от Руни има още много да се желае. Да се надяваме че отбора ще се вдигне и ще победи Уругвай, макар че урусите нищо не показаха в първия мач в атака са доста по опасни от Италия, за мача с Коста Рика нямам притеснения.

А според мен повечко се притеснявай от Коста Рика.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Англия - Италия: някой ентусиаст   |   18.06.2014 11:51

alessandron написа:
oasis написа:

А според мен повечко се притеснявай от Коста Рика.

Аз съм сигурен че ако на Англия им е нужна победа срещу Коста Рика ще я постигнат.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3