Правила на форума
-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция. -> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите. -> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума -> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума -> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове
| Автор |
Съобщение |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 11:36
Ми преди тоя мач на неква пресконференция ревал Сколарчо, че съжалявал дето не взел "един друг играч" вместо "една дупка" в отбора. Сети се за кого реве - глупак.
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 11:46
Ми тогава Стърлинг да беше дал един пас срещу Ургвай или Коста Рика - или са му много силнички? 
|
|   |
|
 |
|
alessandron
(Primus Maximus)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 11:47
Да, фрактура на прешлен имал.
|
|   |
|
 |
|
Крал Блуфен
(CDLM Blue Power)
Регистриран на: 20.08.2012 20:25 Мнения: 7526 Местоположение: зад ужасно висок зид
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 12:59
_________________ Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.
|
|   |
|
 |
|
tonzos_justice
(Red or Dead)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 13:06
Жалко за Наймар, Бразилия може да ги докара до финал само онова японче първия мач срещу Кроация.
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 19:23
Мейджъре, няма такава директива, Бразилия да взима титлата. З финал да, но до там. Мечтата на Блатер е за финал Бразилия - Аржентина, но едва ли ще стане. Самия Сколари го каза, че ФИФА нямали да допуснат 6 световна титла за Бразилия и да се отскубнат на конкрентите си с цяла вечност. А и Бразилия в момента нямат играчи, нямат продукт. Няма кой и фланелки да продава като едно време. Неймар винаги ще остане в сянката на Меси и не само на него. Ако има директива (за което ние никога няма да узнаем) то тя е по-скоро за титла за Аржентина или Германия в краен случай, за да настигнат Бразилия и Италия. Но е желателно да е южноамерикански отбор. Ако не е Бразилия, кой остава? А и за разлика от бразилците, аржентинците имат по-добър отбор и играчи като цяло. А Меси е най-голямата реклама на ФИФА. Аржентина на фона на величията които е родила за тази игра само 2 световни титли е криминално малко. Едната дошла след доста полемики през 1978 г. Погледни първо групите. На Аржентина групата бе далеч по-лесна от тази на Бразилия. После разгледай внимателно потоците и на кои отбори се натрисаха бразилците на 1/8 финал, 1/4 финал и 1/2 финал и виж потока на Аржентина и на кои потенциални отбори отиваха гаучосите. В днешно време това е помощта, защото всичко се вижда, има милион камери, живеем в технологичен свят, няма да има скандални подкрепи. Лесен поток, тук-таме леки реверанси от съдиите и до там, останало сам трябва да си го спечелиш на терена, но имаш ли такъв буфер, то чисто психологически си по-силен и знаеш, че си силния на деня и от теб зависят нещата. Та така 
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 19:48
 |  |  |  | Diavolo написа: Мейджъре, няма такава директива, Бразилия да взима титлата. З финал да, но до там. Мечтата на Блатер е за финал Бразилия - Аржентина, но едва ли ще стане. Самия Сколари го каза, че ФИФА нямали да допуснат 6 световна титла за Бразилия и да се отскубнат на конкрентите си с цяла вечност. А и Бразилия в момента нямат играчи, нямат продукт. Няма кой и фланелки да продава като едно време. Неймар винаги ще остане в сянката на Меси и не само на него. Ако има директива (за което ние никога няма да узнаем) то тя е по-скоро за титла за Аржентина или Германия в краен случай, за да настигнат Бразилия и Италия. Но е желателно да е южноамерикански отбор. Ако не е Бразилия, кой остава? А и за разлика от бразилците, аржентинците имат по-добър отбор и играчи като цяло. А Меси е най-голямата реклама на ФИФА. Аржентина на фона на величията които е родила за тази игра само 2 световни титли е криминално малко. Едната дошла след доста полемики през 1978 г. Погледни първо групите. На Аржентина групата бе далеч по-лесна от тази на Бразилия. После разгледай внимателно потоците и на кои отбори се натрисаха бразилците на 1/8 финал, 1/4 финал и 1/2 финал и виж потока на Аржентина и на кои потенциални отбори отиваха гаучосите. В днешно време това е помощта, защото всичко се вижда, има милион камери, живеем в технологичен свят, няма да има скандални подкрепи. Лесен поток, тук-таме леки реверанси от съдиите и до там, останало сам трябва да си го спечелиш на терена, но имаш ли такъв буфер, то чисто психологически си по-силен и знаеш, че си силния на деня и от теб зависят нещата. Та така  |  |  |  |  |
Каква полемика може да има 1978, Кройф да е играл не да се е крил, като мишок Ей сега Стенли ще обясни за някакви смъртни атаки, а истаната са бизнес дела 
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
Регистриран на: 30.05.2012 16:09 Мнения: 32167 Местоположение: Адът, казват е навсякъде около нас...
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 19:52
Мача с Перу и победата с 6-0 заради което аржентинците се класираха за сметка на бразилците в полуфиналната група. преди този мач Аржентина знае с колко точно трябва да победи, защото тогава не се играе по едно и също време. И до ден днешен се носят легенди за този мач и за куфарчетата с пари прибрани от шефовете на перуанския футбол А на финала холандците (без предателя Кройф) удрят две греди.
|
|   |
|
 |
|
Balleta
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 20:03
Ами само с Ренсенбринк не става, с Кройф я взимаха на 100% титлата, велик Марио Кемпес ... а иначе ВСЯКО световно БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ си има своите интриги и подпирачки, до едно, знаеш ги няма какво да ти ги изброявам. Те някъде тогава почва лузърщината на холанд, въпреки великите си играчи и тренери 
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 20:04
 |  |  |  | Diavolo написа: Мейджъре, няма такава директива, Бразилия да взима титлата. З финал да, но до там. Мечтата на Блатер е за финал Бразилия - Аржентина, но едва ли ще стане. Самия Сколари го каза, че ФИФА нямали да допуснат 6 световна титла за Бразилия и да се отскубнат на конкрентите си с цяла вечност. А и Бразилия в момента нямат играчи, нямат продукт. Няма кой и фланелки да продава като едно време. Неймар винаги ще остане в сянката на Меси и не само на него. Ако има директива (за което ние никога няма да узнаем) то тя е по-скоро за титла за Аржентина или Германия в краен случай, за да настигнат Бразилия и Италия. Но е желателно да е южноамерикански отбор. Ако не е Бразилия, кой остава? А и за разлика от бразилците, аржентинците имат по-добър отбор и играчи като цяло. А Меси е най-голямата реклама на ФИФА. Аржентина на фона на величията които е родила за тази игра само 2 световни титли е криминално малко. Едната дошла след доста полемики през 1978 г. Погледни първо групите. На Аржентина групата бе далеч по-лесна от тази на Бразилия. После разгледай внимателно потоците и на кои отбори се натрисаха бразилците на 1/8 финал, 1/4 финал и 1/2 финал и виж потока на Аржентина и на кои потенциални отбори отиваха гаучосите. В днешно време това е помощта, защото всичко се вижда, има милион камери, живеем в технологичен свят, няма да има скандални подкрепи. Лесен поток, тук-таме леки реверанси от съдиите и до там, останало сам трябва да си го спечелиш на терена, но имаш ли такъв буфер, то чисто психологически си по-силен и знаеш, че си силния на деня и от теб зависят нещата. Та така  |  |  |  |  |
И според мен директивата е само за финал, пък там каквото си направят бразилетата. Работата е там, че истинският финал за тях е мачът с немците :) Иначе доста логично звучи да бутат за класическия южноамерикански финал поради различни причини, част от които си описал и ти, но ми се струва пък прекалено банално...
|
|   |
|
 |
|
Diavolo
(Extreme Zombies)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 20:21
Абе каквото и да си говорим всичко сочи, че Аржентина ще спечели световната титла. Не случайно Гяволе е заложил на тях, но и много хора са ме преписали Досега и двете световни титли са им на американските континенти.
|
|   |
|
 |
|
SUBXERO
(The Grizzlies)
Регистриран на: 23.08.2012 09:02 Мнения: 12958 Местоположение: Augusta Vindelicorum
|

Re: AW: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 21:01
На Дявола теорията звучи логично.
П.С. Аз също ги сложих шампиони в Мениджъра. Лелеее, как не мога да ги дишам само! Смятайте, след като щях да съм за Италия или Испания при евентуални срещи...
_________________ GREEN AND GOLD UNTIL THE CLUB IS SOLD!
|
|   |
|
 |
|
Medved
|

Re: Бразилия - Колумбия | 05.07.2014 21:13
Мързи ме да отварям нова тема, а може би си е точно за такава, но определено това е НАЙ-СЛАБОТО и безлично световно за последните 25 години. Многото голове и 1-2 мача бисери в първата фаза създадоха измамното впечатление, че гледаме някакъв качествен футбол, но реално няма НИТО един отбор, който да впечатлява с нещо специално и да спира дъха на феновете пред екраните. А най-големите фаворити за титлата са повече от бледи сенки на някогашната си класа. И аз ги оправдавах до едно време, че пестят сили за важните мачове, но то световното свърши, те продължават да пестят... 
|
|   |
|
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 13:47
Ами за какво циганопоклоничество говориш тогава, като тука дето си чешем пръстите по време на световното, никой не е изразявал някакви поклоничества, а само някакви симпатии кой, кой тим предпочита да победи или да продължи, изключвам разбира се Добрил и Тонзо който са влюбени в Меси и Екзорсиста който не го четох внимателно, но това което разбрах, че е фен на гъркините който обича да ебе в гъзовете.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:16
Симпатиите и фенството на държавите на юг от Щатите, плюс и Испания и Португалия за мен си е цеганопоклоничество 
 |
|
joy_r
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:26
Добре поне, че нас, италианските фенове, пожали 
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:30
Виж как ме подсети, южна Италия и те са живи цигани 
 |
|
Prototype_Iblis
(The Grizzlies)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:39
За Европа границата ти на цигания минава през Пиринеите, ясно. Макар че ако правилно те интерпретирам би трябвало да включиш и не малка част от Южна Франция, доста от Италия и голямата част от Балканите (включая нас) За америките наистина ли смяташ , че някои южни щати не влизат категорията ти за сметка примерно на Аржентина и Уругвай. Интересно ще ми ако може да ми начертаеш тия твои граници за Азия и Африка, като изключиш обширните арабски територии на северна Африка и близкият изток, там ми е ясно. Не си мисли че нещо се заяждам, интересно ми е мнението ти защото просто видях в тебе представител на една категория хора в момента по една или друга причина ме интересуват.
|
|   |
|
 |
|
oasis
(Крива Нива)
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:52
Няма проблем веднага отговарям. За Италия допълних по-горе(южна Италия са живи цигани). Разграничавай нещата, това че в една държава има цигани не значи че и местните са такива, това важи и за нас и за южните щати и за много държави. Поради тази причина не включвам и Франция. По въпроса за негрите, те за мен не са цигани, не са по-добри от циганите просто са друго племе  , колкото до арабите те са нещо като братовчеди на циганите Много ми е интересно в каква група от хора ме включваш, защото аз съм такъв единак че трудно влизам в групи  . И аз не се заяждам, любопитно ми е.
 |
|
Medved
|

Re: Бразилия - Колумбия | 06.07.2014 14:59
Аз пък си мисля, че гейопоклонниците най-малко имат морално право да упрекват някого в цигано- или прочие поклонничество по простата причина, че само по себе си гейопоклонничеството е най-долното стъпало на безкритичността и малодушието човешки :) И Оейзисе, не бягай по тъча с футбола и музиката на розовите гейове, защото футболът им е откраднат, а музиката им като цяло е долен сатанински бълвоч! Примерно може ли коя и да е жицарска диария да се стравнява с този медец за ушите и душата: http://www.youtube.com/watch?v=e5WKgLTUNPg (а на 1:01 се вижда част от истински народен стадион за пример, не като приустроените гейски конюшни, троснати в средата на работническото гето) :) п.п. Който иска да ги мести тези офтопик мнения в офтопик темата. На мен ми писна да се занимавам с вас, ареее ;)
|
|   |
|
|