Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 28.07.2026 09:27

Правила на форума

-> Само регистрирани потребители на форума могат да пишат в тази секция.
-> Моля, пишете на кирилица и спазвайте културен тон в дискусиите.
-> Мнения, които не са свързани със СП, в които има обиди, заплахи или провокации, ще бъдат изтривани от администраторите или модераторите на форума
-> Теми със сходно съдържание ще бъдат сливани по преценка на администраторите или модераторите на форума
-> Организацията на игри се извършва като всяка игра има отделна собствена тема, в която се провеждат всички кръгове

Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Бразилия - Колумбия 
Автор Съобщение
(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 11:36

Diavolo написа:
еми няма кой друг да му връзва играта, трябваше да вземе Кака, много груба грешка според мен.

Ми преди тоя мач на неква пресконференция ревал Сколарчо, че съжалявал дето не взел "един друг играч" вместо "една дупка" в отбора. Сети се за кого реве - глупак.

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 11:46

oasis написа:
spurs написа:
Е днес беше слаб, но все още има най-много асистенции на първенството - 4. Стърлинг колко има?:)

Тия асистенции срещу антични отбори кво ми ги броиш, по твоята логика Бербатов трябва да е легенда в Юнайтед :laugh:

Ми тогава Стърлинг да беше дал един пас срещу Ургвай или Коста Рика - или са му много силнички? :laugh:

(Primus Maximus)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 11:47

Bjoern Bo написа:
Казват, че Неймар пропускал мачовете докрая на мондиала заради някакво счупване... Айде, вече само тежката фифаджийска артилерия може да ги добута до титлата бразилетата...

Да, фрактура на прешлен имал.

(CDLM Blue Power)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 12:59

Anfield написа:

Това ми прозвуча като "предрешен и без капка интрига". Надявам се да греша.... :fatal:

Грешиш!!!

Maybe I’m a phantom. Then again, maybe not. A phantom can’t hurt you.

(Red or Dead)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 13:06

Жалко за Наймар, Бразилия може да ги докара до финал само онова японче първия мач срещу Кроация.

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 19:23

Bjoern Bo написа:
Казват, че Неймар пропускал мачовете докрая на мондиала заради някакво счупване... Айде, вече само тежката фифаджийска артилерия може да ги добута до титлата бразилетата...

Мейджъре, няма такава директива, Бразилия да взима титлата. З финал да, но до там. Мечтата на Блатер е за финал Бразилия - Аржентина, но едва ли ще стане.
Самия Сколари го каза, че ФИФА нямали да допуснат 6 световна титла за Бразилия и да се отскубнат на конкрентите си с цяла вечност. А и Бразилия в момента нямат играчи, нямат продукт. Няма кой и фланелки да продава като едно време. Неймар винаги ще остане в сянката на Меси и не само на него.
Ако има директива (за което ние никога няма да узнаем) то тя е по-скоро за титла за Аржентина или Германия в краен случай, за да настигнат Бразилия и Италия. Но е желателно да е южноамерикански отбор. Ако не е Бразилия, кой остава? А и за разлика от бразилците, аржентинците имат по-добър отбор и играчи като цяло. А Меси е най-голямата реклама на ФИФА.
Аржентина на фона на величията които е родила за тази игра само 2 световни титли е криминално малко. Едната дошла след доста полемики през 1978 г.
Погледни първо групите. На Аржентина групата бе далеч по-лесна от тази на Бразилия. После разгледай внимателно потоците и на кои отбори се натрисаха бразилците на 1/8 финал, 1/4 финал и 1/2 финал и виж потока на Аржентина и на кои потенциални отбори отиваха гаучосите. В днешно време това е помощта, защото всичко се вижда, има милион камери, живеем в технологичен свят, няма да има скандални подкрепи.
Лесен поток, тук-таме леки реверанси от съдиите и до там, останало сам трябва да си го спечелиш на терена, но имаш ли такъв буфер, то чисто психологически си по-силен и знаеш, че си силния на деня и от теб зависят нещата.
Та така :-P

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 19:48

Diavolo написа:
Bjoern Bo написа:

Мейджъре, няма такава директива, Бразилия да взима титлата. З финал да, но до там. Мечтата на Блатер е за финал Бразилия - Аржентина, но едва ли ще стане.
Самия Сколари го каза, че ФИФА нямали да допуснат 6 световна титла за Бразилия и да се отскубнат на конкрентите си с цяла вечност. А и Бразилия в момента нямат играчи, нямат продукт. Няма кой и фланелки да продава като едно време. Неймар винаги ще остане в сянката на Меси и не само на него.
Ако има директива (за което ние никога няма да узнаем) то тя е по-скоро за титла за Аржентина или Германия в краен случай, за да настигнат Бразилия и Италия. Но е желателно да е южноамерикански отбор. Ако не е Бразилия, кой остава? А и за разлика от бразилците, аржентинците имат по-добър отбор и играчи като цяло. А Меси е най-голямата реклама на ФИФА.
Аржентина на фона на величията които е родила за тази игра само 2 световни титли е криминално малко. Едната дошла след доста полемики през 1978 г.
Погледни първо групите. На Аржентина групата бе далеч по-лесна от тази на Бразилия. После разгледай внимателно потоците и на кои отбори се натрисаха бразилците на 1/8 финал, 1/4 финал и 1/2 финал и виж потока на Аржентина и на кои потенциални отбори отиваха гаучосите. В днешно време това е помощта, защото всичко се вижда, има милион камери, живеем в технологичен свят, няма да има скандални подкрепи.
Лесен поток, тук-таме леки реверанси от съдиите и до там, останало сам трябва да си го спечелиш на терена, но имаш ли такъв буфер, то чисто психологически си по-силен и знаеш, че си силния на деня и от теб зависят нещата.

Каква полемика може да има 1978, Кройф да е играл не да се е крил, като мишок :-D

Ей сега Стенли ще обясни за някакви смъртни атаки, а истаната са бизнес дела :-D

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 19:52

Мача с Перу и победата с 6-0 заради което аржентинците се класираха за сметка на бразилците в полуфиналната група.
преди този мач Аржентина знае с колко точно трябва да победи, защото тогава не се играе по едно и също време. И до ден днешен се носят легенди за този мач и за куфарчетата с пари прибрани от шефовете на перуанския футбол
А на финала холандците (без предателя Кройф) удрят две греди.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 20:03

Diavolo написа:
Мача с Перу и победата с 6-0 заради което аржентинците се класираха за сметка на бразилците в полуфиналната група.
преди този мач Аржентина знае с колко точно трябва да победи, защото тогава не се играе по едно и също време. И до ден днешен се носят легенди за този мач и за куфарчетата с пари прибрани от шефовете на перуанския футбол
А на финала холандците (без предателя Кройф) удрят две греди.

Ами само с Ренсенбринк не става, с Кройф я взимаха на 100% титлата, велик Марио Кемпес ... а иначе ВСЯКО световно БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ си има своите интриги и подпирачки, до едно, знаеш ги няма какво да ти ги изброявам. Те някъде тогава почва лузърщината на холанд, въпреки великите си играчи и тренери :laugh:

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 20:04

Diavolo написа:
Bjoern Bo написа:

И според мен директивата е само за финал, пък там каквото си направят бразилетата. Работата е там, че истинският финал за тях е мачът с немците :)

Иначе доста логично звучи да бутат за класическия южноамерикански финал поради различни причини, част от които си описал и ти, но ми се струва пък прекалено банално...

(Extreme Zombies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 20:21

Абе каквото и да си говорим всичко сочи, че Аржентина ще спечели световната титла.
Не случайно Гяволе е заложил на тях, но и много хора са ме преписали :laugh:
Досега и двете световни титли са им на американските континенти.

(The Grizzlies)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: AW: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 21:01

На Дявола теорията звучи логично.

П.С. Аз също ги сложих шампиони в Мениджъра. Лелеее, как не мога да ги дишам само! Смятайте, след като щях да съм за Италия или Испания при евентуални срещи...

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   05.07.2014 21:13

Мързи ме да отварям нова тема, а може би си е точно за такава, но определено това е НАЙ-СЛАБОТО и безлично световно за последните 25 години. Многото голове и 1-2 мача бисери в първата фаза създадоха измамното впечатление, че гледаме някакъв качествен футбол, но реално няма НИТО един отбор, който да впечатлява с нещо специално и да спира дъха на феновете пред екраните. А най-големите фаворити за титлата са повече от бледи сенки на някогашната си класа. И аз ги оправдавах до едно време, че пестят сили за важните мачове, но то световното свърши, те продължават да пестят...

:ghost:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 13:47

oasis написа:
Аз и преди го казах и пак го повтарям фен съм на английския футбол и музика, а не на англичаните, но колкото и Лондон да е пълен с цигани, англичаните не са такива ;-) , може да са розови гейове,но не и цигани :laugh:

Ами за какво циганопоклоничество говориш тогава, като тука дето си чешем пръстите по време на световното, никой не е изразявал някакви поклоничества, а само някакви симпатии кой, кой тим предпочита да победи или да продължи, изключвам разбира се Добрил и Тонзо който са влюбени в Меси и Екзорсиста който не го четох внимателно, но това което разбрах, че е фен на гъркините който обича да ебе в гъзовете.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:16

Prototype_Iblis написа:
oasis написа:
Аз и преди го казах и пак го повтарям фен съм на английския футбол и музика, а не на англичаните, но колкото и Лондон да е пълен с цигани, англичаните не са такива ;-) , може да са розови гейове,но не и цигани :laugh:

Ами за какво циганопоклоничество говориш тогава, като тука дето си чешем пръстите по време на световното, никой не е изразявал някакви поклоничества, а само някакви симпатии кой, кой тим предпочита да победи или да продължи, изключвам разбира се Добрил и Тонзо който са влюбени в Меси и Екзорсиста който не го четох внимателно, но това което разбрах, че е фен на гъркините който обича да ебе в гъзовете.

Симпатиите и фенството на държавите на юг от Щатите, плюс и Испания и Португалия за мен си е цеганопоклоничество ;-)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:26

Добре поне, че нас, италианските фенове, пожали :-D

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:30

joy_r написа:
Добре поне, че нас, италианските фенове, пожали :-D

Виж как ме подсети, южна Италия и те са живи цигани :laugh:

(The Grizzlies)

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:39

oasis написа:

Симпатиите и фенството на държавите на юг от Щатите, плюс и Испания и Португалия за мен си е цеганопоклоничество ;-)

За Европа границата ти на цигания минава през Пиринеите, ясно. Макар че ако правилно те интерпретирам би трябвало да включиш и не малка част от Южна Франция, доста от Италия и голямата част от Балканите (включая нас) За америките наистина ли смяташ , че някои южни щати не влизат категорията ти за сметка примерно на Аржентина и Уругвай.
Интересно ще ми ако може да ми начертаеш тия твои граници за Азия и Африка, като изключиш обширните арабски територии на северна Африка и близкият изток, там ми е ясно.

Не си мисли че нещо се заяждам, интересно ми е мнението ти защото просто видях в тебе представител на една категория хора в момента по една или друга причина ме интересуват.

(Крива Нива)
Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:52

Prototype_Iblis написа:
oasis написа:

За Европа границата ти на цигания минава през Пиринеите, ясно. Макар че ако правилно те интерпретирам би трябвало да включиш и не малка част от Южна Франция, доста от Италия и голямата част от Балканите (включая нас) За америките наистина ли смяташ , че някои южни щати не влизат категорията ти за сметка примерно на Аржентина и Уругвай.
Интересно ще ми ако може да ми начертаеш тия твои граници за Азия и Африка, като изключиш обширните арабски територии на северна Африка и близкият изток, там ми е ясно.

Не си мисли че нещо се заяждам, интересно ми е мнението ти защото просто видях в тебе представител на една категория хора в момента по една или друга причина ме интересуват.

Няма проблем веднага отговарям. За Италия допълних по-горе(южна Италия са живи цигани).
Разграничавай нещата, това че в една държава има цигани не значи че и местните са такива, това важи и за нас и за южните щати и за много държави. Поради тази причина не включвам и Франция. По въпроса за негрите, те за мен не са цигани, не са по-добри от циганите просто са друго племе :laugh: , колкото до арабите те са нещо като братовчеди на циганите :laugh:
Много ми е интересно в каква група от хора ме включваш, защото аз съм такъв единак че трудно влизам в групи :laugh: . И аз не се заяждам, любопитно ми е.

Аватар

Отговори с цитат
Мнение  Re: Бразилия - Колумбия   |   06.07.2014 14:59

Аз пък си мисля, че гейопоклонниците най-малко имат морално право да упрекват някого в цигано- или прочие поклонничество по простата причина, че само по себе си гейопоклонничеството е най-долното стъпало на безкритичността и малодушието човешки :)

И Оейзисе, не бягай по тъча с футбола и музиката на розовите гейове, защото футболът им е откраднат, а музиката им като цяло е долен сатанински бълвоч! Примерно може ли коя и да е жицарска диария да се стравнява с този медец за ушите и душата: http://www.youtube.com/watch?v=e5WKgLTUNPg (а на 1:01 се вижда част от истински народен стадион за пример, не като приустроените гейски конюшни, троснати в средата на работническото гето) :)

п.п. Който иска да ги мести тези офтопик мнения в офтопик темата. На мен ми писна да се занимавам с вас, ареее ;)

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща